fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
AR-GE ve İNOVASYON EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Firmaların Ar-Ge ve inovasyon desteklerinden daha yüksek düzeyde yararlanmasını amaçlayan Atmosfer Teknoloji Transfer Ofisi (Atmosfer TTO), eğitim programlarına devam ediyor. Son olarak “Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Başvurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı” ve “Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri Yürütme ve Raporlama Eğitimi” düzenlendi.


09-10 Nisan ve 16 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen eğitimler, İYTE Öğretim Üyesi Dr. Şevket Cihangir Özcanlı ve Egesys Ar-Ge ve İnovasyon Proje Destek Merkezi Kurucu Ortağı Haluk Gökmen tarafından verildi.

09-10 Nisan tarihlerinde Dr. Şevket Cihangir Özcanlı tarafından katılımcılara Ar-Ge ve İnovasyon projeleri geliştirmelerine ve proje hazırlamalarına yönelik önemli bilgiler verilirken, katılımcılar grup çalışmaları ile örnek vakalardan proje geliştirdi.

16 Nisan’da Egesys Ar-Ge ve İnovasyon Proje Destek Merkezi Kurucu Ortağı Haluk Gökmen tarafından verilen eğitimde ise; Ar-Ge ve İnovasyon projelerinin yürütülmesi ve raporlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken tüm süreçler ve konular üzerinde duruldu.

meaconline.org sitesi