fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
STARTUP KORSANLARI İZMİR'DE KARAYA ÇIKIYOR

Sadece startuplar için düzenlenen nadir zirvelerden biri olan Pirates Summit, Almanya - Köln'de evsahipliği yaptığı bu büyük etkinlik için Türkiye'de tura çıkıyor. Pirate Summit, Avrupa'nın en önemli etkinliklerinden biri, her sene çok sayıda startup ve yatırımcı bu zirvede buluşuyor. TechCrunch Europe'dan Mike Butcher'ın dediği gibi; ' yeni nesil teknoloji startupları ve yatırımcılar bu zirvede buluşuyor'. 

Pirates'ın bu sene 2-3 Eylül'de Almanya - Köln'de gerçekleşecek organizasyonu için ön seçimler başladı. Aşağıdaki linklerde detaylarını görebileceğiniz gibi; Stage-Co ile çıkılacak turnede 4 günde İstanbul, Ankara, İzmir ve Magosa'da gerçekleşecek etkinliklerle startuplar ile buluşarak bir ön eleme yapacaklar ve her şehrin kazanan startup'ı doğrudan Köln'de gerçekleşecek 1 tur elemeye geçmiş olacak. Her etkinlikte 2 konuşmacı " Türkiye'de Startuplar Nerede?" konusunda fikir paylaşımında bulunacak ve arkasından Startuplar için pitch zamanı başlayacak. Jüride Türkiye'nin önde gelen yatırımcıları ve Startup Pirates'in kurucusu Till Ohrmann sizi dinliyor olacak.
 

Etkinliklerle ilgili detaylar ve kayıt için:

Izmir, 20 Nisan https://www.eventbrite.com/e/pirates-on-shore-izmir-powered-by-stage-co-tickets-15834412153

Istanbul, 21 Nisan  https://www.eventbrite.com/e/pirates-on-shore-istanbul-powered-by-stage-co-tickets-15833785278

Ankara, 22 Nisan https://www.eventbrite.com/e/pirates-on-shore-ankara-powered-by-stage-co-tickets-15834176448

Famagusta, 23 Kıbrıs https://www.eventbrite.com/e/pirates-on-shore-famagusta-n-cyprus-powered-by-stage-co-tickets-15832396123

 

Organizasyon:
Stage-Co: Patrick Bosteels, Neşen Yücel, Mine Dedekoca, www.stage-co.com
Pirates Summit ve Till Ohrmann http://piratesummit.com/en/piratesummit-2015

meaconline.org sitesi