fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
MİLYON DOLARLIK MELEK

Atmosfer TTO’ nun düzenlediği girişimci-yatırımcı görüşmeleri kapsamında BIC Angel Investments 2 Ekim 2014 tarihinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ ne geldi. TTNET Idea Ar-Ge ve Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşen görüşmelere 4 proje katıldı.

Sunum yapacak projeler Atmosfer TTO’ nun önceden düzenlediği görüşmeler sonucunda titizlikle seçildi. Projeler Atmosfer TTO’ nun her biri alanında uzman kadrosu tarafından değerlendirilerek; raporlandı ve geri bildirim aldı.  Geri bildirimler sonucu revize edilen projeler sunum için son halini aldı. Görüşmeye  2 yazılım ve 2 yenilikçi ürün projesi katıldı. Çağlar Doğal Ürünler; biyolojik sıvı gübre, Emato Yazılım; Medikal alet takip sistemi, Turtela; işitme engellilere özel işaret dilini sese çeviren eldiven ve Sosyoso Yazılım yer paylaşımı yapan sosyal medya platformu hakkındaki çalışmalarını BIC Angel Investments yetkililerine sundu.

BIC’ nin mobil çözümler, sosyal medya, e-ticaret ve BT projelerine destek verme konusunda istekli ve yatırım hedefinin yıllık 1 milyon dolar olduğu hatırlanmalıdır.

meaconline.org sitesi